Kunstgrasoutlet

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Wat bieden we aan in onze kunstgras outlet

Kunstgrasconcurrent staat bekend om zijn grote assortiment aan kunstgras restanten en andere aanbiedingen in de kunstgras outlet. Omdat we diverse restpartijen opkopen en altijd een ruime voorraad aan kunstgras coupons hebben, bent u bij ons verzekerd van een ruime keuze aan outlet kunstgras.

U bent altijd welkom bij ons in de showroom om de meest recente outlet producten te komen bekijken. Naast onze kunstgras restanten hebben we onze gangbare producten buiten én binnen liggen, zodat u ze in verschillende settings kunt bekijken. Voor vrijblijvend advies zijn we bereikbaar via info@kunstgrasconcurrent.nl of per telefoon op 0320 – 746 011.

Goedkoop kunstgras kopen

De goedkoopste kunstgras restanten vindt u bij Kunstgrasconcurrent. Zowel in onze kunstgras outlet als ons reguliere assortiment vindt u zeer voordelig geprijsde kunstgrasmatten. We streven ernaar om u het goedkoopste kunstgras van goede kwaliteit te kunnen bieden.

We kopen kunstgraspartijen altijd groot in en beschikken over het juiste gereedschap om uw rollen zo snel mogelijk op maat te kunnen snijden. Dit maakt onze werkwijze efficiënt en daar plukt u de vruchten ervan. Bestel nu om te profiteren van onze service:

  • Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging van kunstgras vanaf € 250,-
  • Ruim 50.000 m2 met voorraad

Kunstgrasrestanten kopen

In onze kunstgras outlet vindt u restanten kunstgras die u voor spotprijzen kunt overnemen. Bekijk onze kunstgras coupons en zoek het formaat dat u nodig heeft voor uw gazon, balkon of speelveldje.

Het kan natuurlijk zijn dat het ideale formaat voor u hier niet tussen zit, doordat de restanten variëren in grootte. Maakt u zich geen zorgen! Als u contact met ons opneemt, kunnen we altijd een passende oplossing voor u vinden.

Verschillende soorten kunstgrasmatten

In onze kunstgras outlet vindt u verschillende soorten kunstgras. Ieder type is uniek en delen we in op onder andere de zachtheid, echtheid en hoogte. Per kunstgras coupon ziet u ook om hoeveel m2 het gaat. Op de desbetreffende productpagina van de gewenste coupon vindt u gedetailleerde informatie, zoals het gewicht en de plus- en minpunten.

Wisselende collectie restanten

In de kunstgras outlet vindt u een wisselende collectie aan restanten van verschillende afmetingen. U profiteert dus continu als u regelmatig onze collectie in de gaten houdt. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct contact met ons op te nemen. We bespreken dan gelijk of we het formaat of de kleur kunstgras over hebben.

Voordelen kunstgras outlet

Er zitten meerdere voordelen aan het kopen van kunstgras in onze outlet. Niet alleen bespaart u geld, maar u zorgt er ook voor dat uitstekende kunstgrasmatten niet verloren gaan. Hierdoor hoeft er minder opnieuw geproduceerd te worden, wat grondstoffen bespaart en uiteindelijk het milieu minder belast.

Kunstgras zelf leggen

Wanneer u kunstgras restanten bij ons koopt, legt u dit eenvoudig zelf met behulp van de juiste producten en onze aanleginstructie. Zorg bij het leggen wel voor een goede ondergrond met een verdichte zandlaag en een drukverdeeldoek of foamplaten. Zo voorkomt u doorgroei van onkruid. Breng vervolgens de restpartij kunstgras aan en snij het op maat. Breng na het leggen ongeveer 5 kg zand per m2 kunstgras aan voor een solide geheel, zodat de kunstgrasvezels langer overeind blijven staan.

Kunstgras voor diverse doeleinden

Bent u op zoek naar een kunstgrasmat voor in uw tuin of voor binnen? Bij ons koopt u het voordeligste kunstgras dat perfect aansluit op uw wensen. Laat u inspireren om kunstgras in te zetten voor diverse doeleinden:

Heeft u vragen over onze restpartijen of kunstgras coupons?

Heeft u vragen over de kunstgras restanten en aanbiedingen uit onze kunstgras outlet? Kijk of uw vraag tussen onze meestgestelde vragen onderaan de pagina staat. Staat hij er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Op de hoogte blijven van de meest recente kunstgras outlet aanbiedingen? Volg ons op Facebook.

Neem contact op 0320 746 011

Meestgestelde vragen over onze Kunstgras outlet

Zit er garantie op kunstgras restpartijen?

Op elke kunstgrasmat van de Kunstgrasconcurrent zit 8 of 10 jaar uv-garantie, dus ook op de restpartijen.

Zijn er kunstgras samples beschikbaar die helpen bij mijn keuze?

Bij de Kunstgrasconcurrent bestelt u gratis kunstgras samples, zodat u zelf het kunstgras kunt bekijken en voelen. Dit helpt u bij het nemen van de juiste beslissing.

Wat bedragen de leveringskosten bij kunstgras coupons?

Als u bij ons kunstgras bestelt, komen wij uw bestelling vanaf €250,- gratis bij u afleveren.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent