Profiteer tijdelijk van 10% extra korting tijdens onze herfstactie met de kortingscode HERFST2022

Kunstgras prijs

Bij de Kunstgrasconcurrent vindt u kunstgras voor de scherpste prijzen. U bestelt bij ons al kunstgras vanaf € 9,95 per m2.   

Wat zijn de kosten van kunstgras?

De prijs van kunstgras wordt bepaald door een aantal verschillende factoren. Hieronder behandelen wij de belangrijkste.

De poolhoogte (lengte van de kunstgrasvezels)

De lengte van de kunstgrasvezels, ook wel de poolhoogte genoemd, is een belangrijke factor in de prijs van kunstgras. Over het algemeen geldt dat de prijs van kunstgras met korte kunstgrasvezels lager ligt dan de prijs van kunstgras met lange vezels. Kunstgras met langere vezels heeft over het algemeen een natuurlijker uitstraling dan kunstgras met korte vezels.

Wel of geen mosdraad

Ook het wel of niet aanwezig zijn van mosdraad heeft invloed op de prijs van kunstgras. Mosdraden zijn de bruine, gele of beige draadjes die tussen de groene kunstgrasvezels te vinden zijn. Wanneer er mosdraad wordt gebruikt, heeft het kunstgras een natuurlijker uitstraling dan zonder mosdraad. Ook zorgen deze draadjes ervoor dat het kunstgras langer mooi blijft, omdat de groene kunstgrasvezels beter overeind blijven staan dankzij het mosdraad.

Prijzen van extra kunstgrasmaterialen

Let erop dat u extra materialen nodig heeft wanneer u kunstgras gaat leggen. Bij elk soort kunstgras staat vermeld welke extra materialen wij u aanbevelen te gebruiken. Wij raden bij de meeste soorten kunstgras aan om het kunstgras in te vullen met zand. Hierdoor voorkomt u dat de vezels op den duur plat gaan liggen en blijft uw kunstgras langer mooi. Bij elke soort kunstgras staat vermeld hoeveel kilo invulzand wij adviseren te gebruiken. Daarnaast kan het nodig zijn om een onderdoek te gebruiken. Het onderdoek voorkomt het ontstaan van gaatjes in uw kunstgras door lopen of spelen op het gras. Ook kunt u kunstgrashaken gebruiken, waardoor uw kunstgras niet opwaait of verschuift. Kijk voor tips over zelf kunstgras leggen op onze pagina over kunstgras leggen. Voor meer informatie over de benodigde extra materialen bij het leggen van kunstgras, kunt u contact met ons opnemen via 0320 746 011. Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar info@kunstgrasconcurrent.nl. Kijk voor kunstgras aanbiedingen op onze aanbiedingen pagina.

Kunstgras leggen prijs

Met bovenstaande materialen kunt u eenvoudig zelf uw kunstgras leggen. Laat u uw kunstgras liever leggen door professionals? De Kunstgrasconcurrent komt graag bij u langs om uw kunstgras voor u te leggen.

Wanneer u alles rondom het leggen van kunstgras door ons wilt laat verzorgen, neemt u contact met ons op. Wilt u precies weten wat de prijs van kunstgras leggen voor u gaat zijn? Dan maken we een vrijblijvende afspraak om bij u langs te komen en de situatie te bekijken. Op die manier kunnen wij een offerte op maat voor u maken. Neem contact met ons op via 0320 -746 011 of stuur een mail naar info@kunstgrasconcurrent.nl. Ons werkgebied zijn de postcodes beginnend met: 37, 38, 80, 82 en 83.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent