Zomeractie! Profiteer alleen nu van 10% korting op uw gehele order. Korting wordt berekend in de winkelwagen

Zomeractie! Nu 10% korting op alles

Kunstgras tape

3 producten

Filters
 • Meest verkocht
 • Prijs: laag - hoog
 • Prijs: hoog - laag
 • Hoogste korting
 • Meest bekeken
Meest verkocht
 1. Dubbelzijdig tape

  Dubbelzijdig tape

  € 10,95
  Totaalprijs:
  Direct leverbaar
 2. Zelfklevend kunstgrastape – 5 meter

  Zelfklevend kunstgrastape – 5 meter

  € 21,75
  Totaalprijs:
  Direct leverbaar
 3. Zelfklevend kunstgrastape – 10 meter

  Zelfklevend kunstgrastape – 10 meter

  € 39,50
  Totaalprijs:
  Direct leverbaar

3 producten

Filters
 • Meest verkocht
 • Prijs: laag - hoog
 • Prijs: hoog - laag
 • Hoogste korting
 • Meest bekeken
Meest verkocht

Kunstgras bevestigen met tape

Het bevestigen van uw kunstgras met tape is van groot belang. De grasmat kan vastgemaakt worden door hem vast te lijmen, maar u kunt ook gebruikmaken van tape. Om te voorkomen dat uw gras gaat schuiven en verplaatsen, is het belangrijk te kiezen voor goede tape die tegen water en beweging kan.

Wanneer tape gebruiken in plaats van lijm?

Het is verstandig om in sommige gevallen te kiezen voor tape in plaats van lijm. Vooral wanneer u het kunstgras zelf aanlegt, raden we aan tape te gebruiken. Dit is namelijk veel gemakkelijker aan te brengen dan lijm. U kijkt eerst waar de grasmatten moeten liggen en vervolgens brengt u de tape aan. Als u nog niet tevreden bent met het resultaat, kunt u het gras nog eenvoudig verplaatsen. Pas na een paar dagen zit het kunstgras volledig vast aan de tape.

Voordelen van tape

Het voornaamste voordeel van het gebruik van tape is dat het veel gemakkelijker te gebruiken is dan lijm. Wanneer u het kunstgras gaat plaatsen, kunt u het eenvoudiger weer loshalen en anders neerleggen. Zo schuift en verplaatst u het kunstgras tot u volledig tevreden bent.

Een ander voordeel van tape is dat het enorm sterk is. Door het gebruik van speciale kunstgras tape voorkomt u dat uw grasmatten los komen te liggen.

Het gebruik van tape

Het gebruik van de tape is erg eenvoudig. U plakt de tape op de ondergrond en verwijdert vervolgens de bovenlaag, zodat daar ook een plaklaag ontstaat. Het kunstgras legt u op de tape en binnen een paar dagen is de grasmat goed bevestigd aan de ondergrond.

Plaatsen van kunstgras

Het leggen van kunstgras is niet lastig als u ons stappenplan volgt. Allereerst dient u het oude gras te verwijderen en een paar centimeter grond af te graven. Vervolgens vult u het zandbed op en trilt u het aan. Als het zand goed is aangetrild, is het goed om het zand af te vlakken en een onderdoek neer te leggen. Nu is het tijd om het kunstgras neer te leggen en te bevestigen met haken.

Voor meer informatie over alle stappen bezoekt u op onze speciale pagina voor het leggen van kunstgras.

Soorten tape

In ons assortiment hebben we twee soorten kunstgras tape. De dubbelzijdige tape is ideaal voor harde, vlakke ondergronden, zoals steen. De zelfklevende kunstgrastape is speciaal ontwikkeld om kunstgras aan elkaar te kunnen plakken. Dit laatste raden we aan bij zeer intensief gebruik van het kunstgras. U voorkomt hiermee namelijk dat het kunstgras gaan verplaatsen en dat er kieren ontstaan tussen de grasmatten.

Contact

Wilt u meer informatie over de verschillende kunstgras tapes? Bel ons voor advies via 0320-746 011 of stuur een mail naar info@kunstgrasconcurrent.nl

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent