Kunstgras Tuin

Kunstgras in de tuin is een uitstekende oplossing voor iedereen die het hele jaar door van een mooi groen gazon wil genieten.  Bij de Kunstgrasconcurrent kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan tuin kunstgras. Kunstgras voor in de tuin is uitstekend waterdoorlatend, Uv-bestendig en ideaal voor kinderen en huisdieren.

Kunstgras in uw tuin aanleggen

Iedereen kan zelf kunstgras aanleggen. Met de juiste producten en onze aanleginstructie beschikt u over alle middelen om zelf een mooi kunstgras gazon aan te leggen. Belangrijk bij het aanleggen van kunstgras is de ondergrond. Op een goed verdicht zandpakket brengt u drukverdelend doek of foamplaten aan voor een stevige ondergrond en het voorkomen van onkruiddoorgroei. Hierop brengt u het kunstgras aan en snijdt dit op maat. Wij raden u aan om het kunstgras in te strooien met +/- 5 kg zand per m2. Dit zodat het kunstgras een stabiel geheel vormt en de kunstgrasvezels nog langer rechtop blijven staan.

Onderhoud kunstgras

Kunstgras is dan wel onderhoudsarm, het is niet geheel onderhoudsvrij. Wij raden u aan om het kunstgras in uw tuin regelmatig te onderhouden. Kunstgras laat namelijk geen onkruid door, maar er kan wel onkruid en mos ontstaan wanneer organisch materiaal op het kunstgras blijft liggen. U kunt blad en ander organisch materiaal eenvoudig van het kunstgras verwijderen door dit eraf te blazen of te vegen. Door het regelmatig borstelen van het kunstgras blijven de sprieten mooi rechtop staan.

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en volg ons op Facebook.

Kunstgras tuin