Nepgras

Kunstgras wordt ook wel nepgras genoemd. Dit komt omdat het geen echt gras is, maar er wel erg op lijkt en het vaak vrijwel hetzelfde voelt. Nepgras heeft vele voordelen ten opzichte van echt gras. Zo blijft kunstgras het hele jaar mooi, heeft u geen last van onkruid en is het bijna niet van echt te onderscheiden.

Soorten nepgras

We verkopen voor veel doeleinden nepgras. Behalve een gazon in uw tuin kunt u er bijvoorbeeld een sport- of speelveld mee laten aanleggen. Ook plaatsen we vaak kunstgras op terrassen en balkons. Dit geeft een frisse uitstraling en zorgt ervoor dat u het hele jaar door plezier heeft van uw balkon.

Het is ook mogelijk om nepgras binnen aan te laten leggen. Dit is bijvoorbeeld populair op kantoren en creëert een unieke uitstraling.

Onderhoudsarm

Nepgras is ideaal als u geen groene vingers heeft. U hoeft er namelijk bijna niets aan te doen! Er groeit geen onkruid in, het hoeft niet gemaaid te worden en het droogt niet uit bij extreme hitte. Het enige wat u hoeft te doen is bladeren en andere viezigheid verwijderen. U doet dit gemakkelijk met een harde bezem. Het onderhoud van uw kunstgras kunt u uiteraard ook eens in de zoveel tijd door ons laten uitvoeren.

Voordelen van nepgras

Naast het onderhoudsarme karakter van nepgras zijn er nog meer voordelen.

  • Het hele jaar door een mooie groene grasmat
  • Nooit meer grasmaaien en bemesten
  • Zeer kind- en diervriendelijk
  • Eenvoudig aan te leggen
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden

Accessoires

Wanneer u ervoor kiest zelf het kunstgras aan te leggen, heeft u verschillende accessoires nodig. Zo is het verstandig om een goede ondergrond aan te leggen. Dit doet u met ons stabiliserende gronddoek. Ook voor het op maat snijden van uw grasmat hebben we de benodigde artikelen, zoals een kunstgrasmes. Bekijk al onze accessoires of laat u adviseren door een van onze medewerkers.

Neem contact met ons op

Nepgras kopen

Kunstgrasconcurrent beschikt over een ruim assortiment nepgras. Voor ieders wens zit er een geschikte grasmat bij. Tevens hebben we altijd acties waarbij u nepgras kunt kopen tegen stuntprijzen.

Bestelt u uw nieuwe nepgras bij ons? Dan laat u het volledig gratis thuisbezorgen!

Contact

Heeft u nog vragen over het nepgras? U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch via 0320 - 746 011 of per email: info@kunstgrasconcurrent.nl.

We staan van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent