Kunstgras Balkon

Kunstgras op het balkon

Kunstgras op uw balkon is een goed idee wanneer u het balkon wat kleur of een natuurlijke uitstraling wilt geven. We hebben verschillende soorten kunstgras op voorraad die perfect geschikt zijn voor op het balkon, omdat deze een wat lagere poolhoogte hebben en niet met zand ingestrooid hoeven te worden. Met kunstgras op uw balkon geeft u het balkon een leuke uitstraling en kunt u lekker met blote voeten op het gras lopen. Kijk ook eens tussen onze coupons of uw afmeting erbij zit.

Kunstgras dakterras

Met kunstgras op uw dakterras creëert u een natuurlijke en onderhoudsvrije tuin op hoogte. Kunstgras op het dakterras is duurzaam, uitstekend waterdoorlatend en uv-bestendig. Afhankelijk van de ondergrond van het dakterras kunt u het kunstgras direct op de ondergrond aanbrengen of dient u gebruik te maken van een drukverdelende ondergrond. Met kunstgras op het dakterras bent u in elk geval verzekerd van een zachte ondergrond met een natuurlijke uitstraling.

Welk kunstgras moet ik bestellen?

Als u kunstgras gaat bestellen voor uw balkon of dakterras moet u rekening houden met de kwaliteit van het kunstgras. De kwaliteit van het kunstgras is afhankelijk van de hoeveelheid vezels per vierkante meter, het soort materiaal en of het er een extra ingebrachte mosvezel aanwezig is. Alle soorten kunstgras in ons assortiment bevatten deze mosvezel. Die zorgt ervoor dat het kunstgras minder snel plat gaat liggen en dus minder snel slijt. Voor meer informatie over ons kunstgras bezoekt u onze informatiepagina.

Kunstgras aanleggen op balkon en dakterras

Bij het leggen van kunstgras kunt u ervoor kiezen om het zelf te doen of het door specialisten uit te laten voeren. Kunstgrasconcurrent helpt u graag bij het leggen van uw kunstgras op uw balkon met onze aanlegservice.

Zelf kunstgras aanleggen op balkon of dakterras

Besluit u om zelf het kunstgras aan te leggen? Dan moet u er als eerste rekening mee houden dat u de ondergrond klaarmaakt. Voor een harde ondergrond, zoals op een balkon of dakterras, verwijdert u het afval. Zijn er gaten in de ondergrond? Vul deze dan op. Als laatste brengt u foam aan om de eventuele oneffenheden te egaliseren en om schade te voorkomen. Voor het aanleggen zelf heeft u de keuze om te leggen met of zonder lijm. Meer informatie vindt u op onze pagina kunstgras leggen.

Kunstgras laten leggen

Een andere mogelijkheid is om het kunstgras op uw balkon of dakterras te laten leggen door Kunstgrasconcurrent. We voldoen aan het ISO:9001-kwaliteitssysteem en al ons personeel is VCA-gecertificeerd. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul direct het formulier in.

Klantenservice

Heeft u vragen over ons assortiment met kunstgras voor op een balkon of een dakterras? Neem dan contact met ons op via 0320 74 60 11 of via info@kunstgrasconcurrent.nl. Uiteraard bent u ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken. Hier kunt u ook ons kunstgras bekijken.