Ruilen en retourneren

De Kunstgrasconcurrent streeft naar 100% klanttevredenheid. Uiteraard is het altijd mogelijk dat u niet tevreden bent over het aan u geleverde product. Wij vragen u dit per e-mail aan ons te melden. U zult vervolgens binnen 24 uur, op werkdagen, na ontvangst van ons antwoord krijgen betreffende de verdere afhandeling. In sommige gevallen zal de klantenservice telefonisch met u contact opnemen voor nadere vragen.

Retourneren van Pakketten

Indien u een retourzending heeft die kan worden verzonden met de pakketdienst van PostNL treft u hieronder het reguliere verloop van terugzending:

  1. Onze klantenservice heeft u een retourzending formulier toegezonden per mail, met daarin een uniek retournummer.
  2. U vult het formulier volledig in.
  3. U voegt het formulier toe aan uw te retourneren pakket.
  4. Het pakket biedt u aan bij het dichtstbijzijnde PostNL punt. Deze vindt u over het algemeen terug in een grote supermarktketen of sigarenwinkel.
  5. Kosten voor het retour zenden aan Kunstgrasconcurrent.nl zijn voor rekening van de Kunstgrasconcurrent, Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Kunstgrasconcurrent.nl zijn voor risico en rekening van u als koper.
  6. Na ontvangst van het retour gestuurde product, zal Kunstgrasconcurrent.nl het product door een deskundige laten inspecteren. U ontvangt, afhankelijk van de staat waarin het product door Kunstgrasconcurrent.nl wordt ontvangen, het volledige aankoopbedrag of een gedeelte daarvan terug binnen een uiterlijke termijn van 30 dagen. Let op: goederen die zijn geretourneerd zonder een bijgevoegd retourformulier komen niet in aanmerking voor volledige of gedeeltelijke restitutie van gelden! 

Let op: Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent