Kunstgras

Met Kunstgras kunt u het hele jaar door genieten van een mooi groen en onderhoudsvrij gazon. Kunstgras is een uitkomst voor kinderen, maar het is ook prima geschikt voor huisdieren. Met kunstgras hoeft u nooit meer te maaien, ziet u gras er altijd goed uit en kunnen u kinderen altijd fijn spelen zonder vies te worden. Wij hebben goedkoop kunstgras voor in de tuin, op het balkon en zelfs voor binnen maar bieden ook Gardengrass aan. Gardengrass Nederland is een gerenommeerd kunstgras merk dat bekend staat om haar topproducten.

Kunstgras prijzen

Kunstgras koopt u bij de Kunstgrasconcurrent al vanaf €2,95 per m2. De prijs hangt af van verschillende aspecten zoals de lengte van de kunstgrasvezel en het aantal vezels. De kunstgras prijzen van de Kunstgrasconcurrent zijn altijd laag en wij hebben altijd zeer veel voordelig geprijsde coupons op voorraad. Ook hebben wij regelmatig een kunstgras aanbieding en tweedehands kunstgras tegen spotprijzen. Voor de meest recente aanbiedingen kunt u ons ook volgen op Facebook.

Kunstgras bestellen

Bestellen doet u eenvoudig bij de Kunstgrasconcurrent. Via ons eenvoudige bestelsysteem kiest u gemakkelijk een kunstgrassoort en bestelt u de benodigde accessoires er meteen bij. Wij geven u zelfs een pakketkorting wanneer u ervoor kiest om de accessoires er direct bij te bestellen. Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Indien u vragen heeft over het bestellen staat onze klantenservice uiteraard voor u klaar.

Speelgras kopen

Speelgras koopt u eenvoudig online bij de Kunstgrasoncurrent. U kiest het gewenste speel kunstgras en selecteert daar heel snel de benodigde accessoires bij. Via ons snelle bestelsysteem kunt u het kunstgras heel snel bestellen waarna het vaak al de volgende dag bij u thuisbezorgd kan worden.

Goedkoop kunstgras