Kunstgras speeltuin

Wilt u een speeltuin van uw tuin maken? Wij kunnen u hierbij helpen! Wij leveren veiligheidsgras. Veiligheidsgras is speciaal gemaakt voor speeltuinen. Het veiligheidsgras zorgt ervoor dat kinderen zacht kunnen vallen. Veiligheidsgras bestaat uit twee delen:

Kunstgras

De voordelen van dit kunstgras zijn geen last meer van kale plekken, ziet het hele jaar er mooi uit en niemand heeft last meer van modderpoelen in de speeltuin. Bekijk hier ons assortiment kunstgras.

Valdempende platen

Een dempingsplaat is ideaal onder speelplekken. Door een dempingsplaat onder uw kunstgras aan te brengen zullen uw kinderen zachter vallen. Ook is het aan te raden om dempingsplaten aan te brengen als u kunstgras op uw balkon aan wilt brengen. Op deze manier wordt er eventuele schade aan de ondervloer voorkomen en worden kleine oneffenheden onzichtbaar. Als u het kunstgras op een zandondergrond legt zorgt de dempingsplaat voor een zeer stabiele ondergrond en is stabiliserend onderdoek overbodig. Bekijk hier ons assortiment valdempende platen.