Kunstgras Eindhoven

Op zoek naar een verbetering van uw tuin? Kunstgrasconcurrent biedt hoogwaardig kunstgras van topkwaliteit tegen betaalbare prijzen. Of u nu in Eindhoven of ergens anders in Nederland woont, wij leveren ons kunstgras bij u af. Profiteer nu van onze scherpe aanbiedingen en haal het hoogste kwaliteit kunstgras in huis voor een aantrekkelijke prijs per rol.

De kunstgrasrollen laten leggen door professionals? We zijn u graag van dienst! Kunstgrasconcurrent installeert het gras tegen een voordelig legtarief in uw tuin, op het dakterras, op het balkon én zelfs binnen.

 1. Kunstgras Monaco 40
  € 32,95
 2. Kunstgras Palermo 65
  € 48,95
 3. Kunstgras Kreta
  Speciale Prijs € 21,95 Standaard Prijs € 28,95
 4. Kunstgras Colors Zwart
  € 29,95
 5. Kunstgras Colors Wit
  € 29,95
 6. Kunstgras Colors Zand
  € 29,95
 7. Kunstgras Colors Bruin
  € 29,95
 8. Kunstgras Colors Lime
  € 29,95
  m2
 9. Kunstgras Colors Paars
  € 29,95
  m2
 10. Kunstgras Colors Roze
  € 29,95
  m2
 11. Kunstgras Colors Antraciet
  € 29,95
 12. Kunstgras Limone
  Speciale Prijs € 19,95 Standaard Prijs € 24,95
 13. Kunstgras Prince
  € 21,95
 14. Kunstgras Venetie
  € 36,25
 15. Kunstgras Kando
  Speciale Prijs € 38,95 Standaard Prijs € 47,95
 16. Kunstgras Nevada olijfgroen
  € 17,50
  m2
 17. Kunstgras Gravel Rood
  € 17,95
 18. Kunstgras Palermo 40
  € 43,45
 19. Semi Waterveld
  € 24,75
  m2
 20. Kunstgras Hockey Waterveld
  € 38,95
  m2

Items 1 to 20 of 32 total

Kunstgras online kopen in Eindhoven

Bij Kunstgrasconcurrent vindt u enkel topkwaliteit kunstgras waar u jarenlang plezier van heeft. Voordat u een bestelling plaatst, raden we u aan de afmetingen op te schrijven van het oppervlak dat u wilt bedekken. U kunt deze informatie invoeren in de productconfigurator, waarna de prijs automatisch berekend wordt. Vervolgens kunt het gewenste type kunstgras eenvoudig toevoegen aan uw winkelwagen.

Bent u al een klant bij ons? Meld u dan aan om het bestelproces te vergemakkelijken. Bent u nog geen klant? Maak dan een account aan na het plaatsen van uw bestelling. Na ontvangst van uw bestelling sturen we u een bevestigingsmail.

Vaak ingevulde kunstgrasbreedtes in onze configurator:

Gratis kunstgras stalen bij Kunstgrasconcurrent

Het is een aanrader om eerst een gratis proefpakket van uw potentiële kunstgazon te bestellen. U weet zo direct of u voor het juiste soort kunstgras kiest. De kunstgras stalen bestelt u heel gemakkelijk bij Kunstgrasconcurrent.

U kunt de echtheid van het gras controleren en de vezels bekijken. Op deze manier wordt het makkelijker om een keuze in de webwinkel te maken. Er zijn 3 samplepakketten met 3 of 6 soorten kunstgras beschikbaar.

Bestel hier uw gratis samplepakket

Kunstgras kopen bij Kunstgrasconcurrent: goed voor uw portemonnee én het milieu

Kunstgrasconcurrent zorgt er altijd voor dat u precies de juiste hoeveelheid kunstgras ontvangt voor uw project, ongeacht de grootte. Dankzij onze aanpak, zorgen we ervoor dat u nooit meer hoeft te betalen dan nodig, wat beter is voor uw portemonnee én het milieu. Kortom, door uw kunstgras bij ons te kopen, gaat u de verspilling van hoogwaardig kunstgras tegen en bent u verzekerd van de beste deal.

Na uw bestelling

Nadat u uw kunstgras heeft besteld, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. U kunt zelf een leverdatum kiezen wanneer het u uitkomt, wat al de volgende dag zou kunnen zijn.

Kunstgras zelf of laten leggen

Heeft u ervaring en wilt u de kunstgras rollen zelf leggen? Volg dan ons Kunstgras leggen-stappenplan om een prachtig gazon te realiseren. Wilt u uw kunstgras in Eindhoven liever laten leggen door onze professionals? De Kunstgrasconcurrent komt graag bij u langs om het kunstgras voor u te leggen. We bieden deze handige service tegen een voordelig tarief.

Kunstgras coupons Eindhoven

Bent u op zoek naar budgetkunstgras? Bekijk dan eens ons assortiment in de kunstgras outlet. Zit uw afmeting er niet bij? Stuur ons dan een e-mail naar info@kunstgrasconcurrent.nl of bel ons op  0320 – 746 011 en wij vinden altijd de juiste kunstgras coupon voor u.

Blijf op de hoogte van onze laatste aanbiedingen en volg ons op Facebook.

We leggen ook kunstgras in de volgende plaatsen

Veelgestelde vragen over kunstgras in Eindhoven

 • Wat is de beste manier om kunstgras te onderhouden?
  • Kunstgras kunt u het beste borstelen. Daarnaast is het verstandig om het af en toe met een sopje af te nemen. Omdat kunstgras geen levend gras is, hoeft u het nooit te maaien of met water te besproeien. Instrooien met instrooizand is een optionele mogelijkheid. De vezels gaan daardoor omhoog staan, waardoor de grasmat voller oogt.
 • Kunnen de uitwerpselen van huisdieren het kunstgras beschadigen?
  • Kunnen de uitwerpselen van huisdieren het kunstgras beschadigen? Kunstgras is eenvoudig te reinigen. Huisdieren veroorzaken geen permanente vlekken in kunstgras. U neemt kunstgras gewoon met een doekje of borstel af.
 • Is kunstgras brandgevaarlijk?
  • Als u een sigaret, kaars of brandende lucifer op het gras laat vallen, ontstaan er snel donkere brandplekken. De schroeiplekken moeten meestal vervangen worden. U plaatst dan nieuwe stukjes kunstgras. Lichte brandplekken kunnen geborsteld worden. U kunt een staalborstel gebruiken om de vlekjes mee te verwijderen.
Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent