Kunstgras Breda

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig kunstgras tegen een zeer scherpe prijs en bent u woonachtig in of rondom Breda? Bekijk dan ons aanbod. We hebben namelijk de mooiste soorten kunstgras tegen zeer scherpe prijzen. Bestel de gewenste kunstgrasrollen via de webshop en laat het door ons thuisbezorgen of haal het gratis af in onze showroom in Lelystad.

Wilt u het kunstgras direct strak en professioneel laten leggen? We zijn u graag van dienst! Kunstgrasconcurrent legt het gras tegen een voordelig tarief in uw tuin, op het dakterras, op het balkon én zelfs binnen.

 1. Kunstgras Monaco 40
  € 32,95
 2. Kunstgras Palermo 65
  € 48,95
 3. Kunstgras Kreta
  Speciale Prijs € 21,95 Standaard Prijs € 28,95
 4. Kunstgras Colors Zwart
  € 29,95
 5. Kunstgras Colors Wit
  € 29,95
 6. Kunstgras Colors Zand
  € 29,95
 7. Kunstgras Colors Bruin
  € 29,95
 8. Kunstgras Colors Lime
  € 29,95
  m2
 9. Kunstgras Colors Paars
  € 29,95
  m2
 10. Kunstgras Colors Roze
  € 29,95
  m2
 11. Kunstgras Colors Antraciet
  € 29,95
 12. Kunstgras Limone
  Speciale Prijs € 19,95 Standaard Prijs € 24,95
 13. Kunstgras Prince
  € 21,95
 14. Kunstgras Venetie
  € 36,25
 15. Kunstgras Kando
  Speciale Prijs € 38,95 Standaard Prijs € 47,95
 16. Kunstgras Nevada olijfgroen
  € 17,50
  m2
 17. Kunstgras Gravel Rood
  € 17,95
 18. Kunstgras Palermo 40
  € 43,45
 19. Semi Waterveld
  € 24,75
  m2
 20. Kunstgras Hockey Waterveld
  € 38,95
  m2

Items 1 to 20 of 32 total

Kunstgras online kopen in Breda

Bij Kunstgrasconcurrent verkopen we uitsluitend hoogwaardig kunstgras. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt profiteren van uw aankoop. Wanneer u het geschikte kunstgras gevonden heeft, voegt u uw keuze eenvoudig toe aan uw online winkelwagen. Heeft u al eens eerder bij ons besteld en heeft u toen al een account aangemaakt? Log dan in om het bestelproces te versnellen.

Heeft u nog geen account? Vul dan de benodigde gegevens in. Na het bestellen kunt u een account aanmaken om zo nog sneller te kunnen bestellen bij een volgend bezoek. Nadat we uw bestelling in goede orde hebben ontvangen, versturen we u een bestelbevestiging. We raden u aan om van tevoren de afmetingen op te schrijven van het stuk grond dat u wilt bekleden met ons kunstgras. Daarna kunt u namelijk direct in de productconfigurator de gewenste oppervlakte invullen en wordt de prijs automatisch voor u berekend.

Vaak ingevulde kunstgrasbreedtes in onze configurator:

Gratis kunstgras stalen bij Kunstgrasconcurrent

Weet u nog niet zeker welk kunstgras u wilt hebben? Vraag dan de samples van het kunstgras waartussen u twijfelt, gratis bij ons aan. Zo kunt u het kunstgras in het echt voelen en beoordelen. Een miskoop is hierdoor verleden tijd.

Door een samplepakket te kopen, weet u exact hoe lang en zacht de vezels zijn. Ook geeft dit een indicatie van de echtheid en de stevigheid van het gazon.

Bestel hier uw gratis samplepakket

Kunstgras kopen bij Kunstgrasconcurrent: goed voor uw portemonnee én het milieu

Bij Kunstgrasconcurrent staan wij ervoor in dat u altijd precies de juiste hoeveelheid kunstgras krijgt voor uw project, of het nu een groot of klein oppervlak betreft. Onze aanpak zorgt ervoor dat u nooit overbodige rollen kunstgras hoeft te kopen, wat beter is voor uw budget en het milieu. Dus, door uw kunstgras bij ons aan te schaffen, streeft u naar minder verspilling en profiteert u altijd van de meest voordelige optie.

Kunstgras zelf of laten leggen

Heeft u ervaring en wilt u de kunstgras rollen zelf leggen? Volg dan ons Kunstgras leggen-stappenplan om een prachtig gazon te realiseren. Wilt u uw kunstgras in Amsterdam liever laten leggen door onze professionals? De Kunstgrasconcurrent komt graag bij u langs om het kunstgras voor u te leggen. We bieden deze handige service tegen een voordelig tarief.

Kunstgras coupons Breda

Voor onder andere kleinere tuinen en balkons hebben we verschillende soorten coupons in ons assortiment. Coupons zijn restjes kunstgras die overgebleven zijn na het aanleggen. Kunt u de benodigde afmetingen niet vinden? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee over een geschikte oplossing.

We leggen ook kunstgras in de volgende plaatsen

Veelgestelde vragen over kunstgras in Breda

 • Is kunstgras goed voor kinderen?
  • Kunstgras is onschadelijk voor kinderen. Er zitten geen schadelijke stoffen in verwerkt en het beschikt niet over scherpe uitsteeksels. Het voelt net als een echt gazon aan, omdat de vezels zijdezacht zijn. Daarom kunnen kinderen heerlijk op hun blote voeten lopen en op de grasmat spelen en ravotten.
 • Kan ik ook tuinmeubelen, een speeltoestel of een zwembad op de grasmat zetten?
  • Ja. De meeste soorten kunstgras kunnen prima zwaardere objecten dragen. Het is wel verstandig om platen te neer te leggen die een val kunnen dempen. Dit is vooral voor spelende kinderen noodzakelijk. Als ze vallen of uitglijden, is de kans op verwondingen een stuk kleiner. Kunstgras blijft bovendien heel als u zware objecten op het gras neerzet. De vezels gaan wel plat liggen. Na het verwijderen van het zwembad of speeltoestel kunnen ze eenvoudig omhoog geborsteld worden.
 • Wat is de beste ondergrond voor kunstgras?
  • Kunstgras moet op een stabiel zandbed en worteldoek worden geplaatst. Onkruid krijgt zo geen kans om door het gras heen te groeien.
Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent