Kunstgras bouwmarkt

Heeft u kunstgras bij de bouwmarkt gezien? Dan zit u bij de Kunstgrasconcurrent op het juiste adres! Wij beschikken over meerdere goedkope kunstgrasrollen, goedkoper dan bij de bouwmarkt! Wij hebben altijd acties en kunstgras coupons. Hierdoor kunnen wij ons kunstgras goedkoper aanbieden dan bij de bouwmarkt en de concurrent.

Kunstgras coupons

Kunstgras coupons zijn nieuwe stukken kunstgras die afgesneden zijn tijdens het aanleggen van een kunstgrasveld. Kunstgras coupons zijn nieuwe en nog niet gebruikte stukken kunstgras, maar door de kleine afmetingen zijn zij moeilijker verkoopbaar en daardoor voor stuntprijzen aangeboden vergeleken met de “normale” grote stukken kunstgras. U kunt couponstukken van dezelfde kunstgras tevens ook aan elkaar lijmen, zodat u één groot stuk kunstgras tuin heeft. Bekijk hier ons coupon kunstgras assortiment.

Kunstgras acties

Zoekt u goedkoop kunstgras? Wij hebben hier onze aanbiedingen voor u op een rijtje gezet. Deze kunstgrassen zijn geschikt voor tuinen, speelvelden of sportvelden. Wij beschikken altijd over verschillende kunstgras aanbiedingen, zodat u altijd over goedkoop kunstgras kunt beschikken van goede kwaliteit. Bekijk hier ons actie kunstgras assortiment.