Kunstgras voor beurs

Wanneer u kiest voor een kunstgras vloer, zal uw beursstand gegarandeerd opvallen. We helpen u graag bij het vinden van het geschikte kunstgras voor uw beurs. Met ons ruime aanbod zit er altijd een soort tussen die bij uw stand past. Als u voor 14:00 uur bestelt, heeft u het kunstgras morgen al gratis geleverd in huis. Twijfelt u over het juiste kunstgras? Met onze gratis samples maakt u de beste keuze.

 1. Kunstgras Monaco 40
  € 32,95
 2. Kunstgras Palermo 65
  € 48,95
 3. Kunstgras Kreta
  Speciale Prijs € 21,95 Standaard Prijs € 28,95
 4. Kunstgras Colors Zwart
  € 29,95
 5. Kunstgras Colors Wit
  € 29,95
 6. Kunstgras Colors Zand
  € 29,95
 7. Kunstgras Colors Bruin
  € 29,95
 8. Kunstgras Colors Lime
  € 29,95
  m2
 9. Kunstgras Colors Paars
  € 29,95
  m2
 10. Kunstgras Colors Roze
  € 29,95
  m2

 

Professionele uitstraling met kunstgras voor een beurs

Er wordt steeds vaker gekozen voor kunstgras in plaats van tapijt. Het geeft een natuurlijke en professionele uitstraling. Naast het frisse uiterlijk brengt kunstgras vele andere voordelen met zich mee. Zo is kunstgras erg duurzaam en slijt het niet snel. Het beste is om tijdens een beurs kunstgras te plaatsen met korte garen. Het kunstgras blijft hierdoor netjes, zelfs als er regelmatig mensen overheen lopen.

Voordelen van kunstgras op een beurs

Er zijn meerdere voordelen te noemen voor de keuze van kunstgras op een beurs:

 • In meerdere maten en kleuren beschikbaar
 • Gemakkelijk aan te leggen en weer op te ruimen
 • Duurzaam
 • Slijt amper
 • Droogt snel, dit is handig bij een beurs in de buitenlucht
 • Verbleekt niet

Veiligheid van kunstgras voor een beurs

Op een beurs is het belangrijk om een brandveilige vloer te hebben. Kunstgras is gemaakt van kunststof en zal dus smelten wanneer het in aanraking komt met vuur of een heet voorwerp. Daarom is het belangrijk om het gras goed in te strooien met zand. Zand heeft namelijk een blussend effect.

Als het instrooien niet mogelijk is, raden we aan voor een brandvertragende kunstgrassoort te kiezen. U moet ook te allen tijde een brandblusser paraat hebben staan voor als het kunstgras vlam vat.

Assortiment

In ons assortiment vindt u verschillende soorten kunstgras. Zoekt u kunstgras voor uw tuin, balkon, sportveld of speelveld? Bij de Kunstgrasconcurrent hebben we voor iedere bestemming het beste kunstgras. Ook voor gekleurd kunstgras kunt u bij ons terecht. De hoogte van ons kunstgras varieert van 28 mm tot 52 mm.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het aanleggen van kunstgras op een beurs? We maken graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op via 0320 - 746 011 of stuur een mail naar info@kunstgrasconcurrent.nl.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent