Groothandel kunstgras

Kunstgrasconcurrent is bij uitstek de juiste partner voor grote leveranties kunstgras. Groothandel kunstgras tegen groothandel prijzen. Altijd ruime voorraden aanwezig en snelle levering.

Kunstgras tips

Kunstgras is een product wat u niet met enige regelmaat zult kopen. Het daarom belangrijk om u goed te laten adviseren voordat u overgaat tot aanschaf.

Kunstgras ervaart u het best als u deze kunt voelen. Bestel daarom altijd voordat u besteld een sample of ga langs bij de showroom.

De experts bij de Kunstgrasconcurrent staan altijd klaar om u te kunnen adviseren.

Kwaliteit

Er is een enorm aanbod aan kunstgras soorten, ook zijn er enorme kwaliteit verschillen. De kwaliteit van kunstgras word bepaald door de hoeveelheid vezels in een vierkante meter en het soort materiaal. Hoe meer vezels hoe hoger de slijtvastheid, ook de extra ingebrachte mosvezel zorgt ervoor dat het kunstgras minder snel plat gaat liggen en dus minder snel verslijt. Alle kunstgras soorten in het tuin assortiment hebben deze mosvezel.

Er word online ook Chinese kunstgras soorten aangeboden tegen spotprijzen. Dit lijkt op het eerste gezicht mooi maar de kwaliteit van deze soorten laat te wensen over. Hier worden zo min mogelijk vezels in een vierkante meter ingebracht zodat deze mat ook snel versleten zal zijn. Ook de kleurvastheid van deze kunstgras soorten kan niet gegarandeerd worden.

Goedkoop is vaak duurkoop.

Kunstgrasconcurrent bied alleen in Nederland geproduceerde producten aan. Deze producten zijn van zeer hoge kwaliteit en hebben een UV garantie van 10 jaar. Bij ons in de showtuin kunt u deze producten komen bekijken en u laten adviseren door onze experts.

Wel of niet inzanden?

Het in aan te raden om uw net aangekochte kunstgras altijd in te zanden. Het zand dat u instrooit voorkomt dat de kunstgrasvezel plat gaat liggen en dus dat het zal slijten. Ook zorgt het zand ervoor dat de mat gewicht krijgt zodat hij niet zal opwaaien. Eventuele plooien in de kunstgras mat zullen hierdoor ook wegzakken.

Gebruik voor het instrooien enkel speciaal zand wat hiervoor geschikt is! Andere soorten zult u niet goed kunnen invegen en zal ten koste gaan van de mooie kunstgras mat.

Bij alle soorten die wij op de webshop aanbieden vind u de hoeveelheid in te strooien zand onder het kopje eigenschappen.

Onderdoek?

Onderdoek gebruikt u tussen de zandlaag en het kunstgras. Dit onderdoek heeft een druk verdelende werking, het zal voorkomen dat er sporen in het kunstgras komen door lopen of puntbelasting. Als u een foam gebruikt heeft u het druk verdelende doek niet nodig. Uiteraard moet u met puntbelastingen wel altijd uitkijken! Scherpe punten van bijvoorbeeld tafelpoten of dames schoenen kunnen schade aanbrengen.

Voor huis en tuin gebruik dan voldoet een druk verdelend doek prima, voor sport en spel is een foam aan te raden.

Pas op met hittebronnen

Kunstgras is een product gemaakt van kunstof en dus ook gevoellig voor warmte. Pas daarom altijd op met sigaretten en BBQ’en op het kunstgras. Een schroeiplek is zo ontstaan en is natuurlijk zonde.

Ook met beglazing om het kunstgras is het oppassen, bij extreme hitte kan door prismavorming in het glas een brandplek ontstaan. Besproei daarom bij extreme hitte u kunstgras zo nu en dan.

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en volg ons op Facebook.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent