Betalingsmogelijkheden

Betalen met behulp van iDEAL

Op Kunstgrasconcurrent.nl kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Hiervoor bieden wij verschillende betalingsmethoden aan:

Een betaling via iDEAL werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. U betaalt namelijk in uw eigen internetbetaalomgeving en doorloopt dezelfde stappen als u bij het internetbankieren gewend bent. Het enige verschil is dat de betaling met alle gegevens al voor u klaarstaat. Dit is de meeste gebruikte betalingsmethode in Nederland. iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee u vertrouwd, veilig en snel kunt afrekenen. Betalen via iDEAL werkt als volgt:

  1. Nadat u heeft aangegeven af te willen rekenen, kiest u iDEAL als betaalmethode. 
  2. U selecteert hierbij de bank waarbij u normaliter uw online betalingen regelt. 
  3. Vervolgens komt u op een pagina waarop u het vertrouwde betaalprogramma van uw eigen bank te zien krijgt. De gegevens van uw bestelling zijn reeds voor u ingevuld. 
  4. Na goedkeuring van uw betaling (via de gebruikelijke betalingsmethode van uw bank) ontvangt u een bevestiging van uw bank. 
  5. Nadat de betaling voltooid is keert u terug op de website van Kunstgrasconcurrent.nl. Bovendien ontvangt u van Kunstgrasconcurrent.nl een email met de bevestiging van uw aankoop.

Betalen met behulp van een overschrijving

Als u graag wilt betalen middels een overschrijving dient u te kiezen voor de betalingsmogelijkheid ‘overschrijving per bank’. Nadat u de bestelling heeft voltooid ontvangt u van ons een e-mail met daarin de betalingsinstructies. Nadat de betaling is voldaan zal uw bestelling op de gewenste leverdatum aan uw worden overhandigd. U kunt dit proces versnellen door nadat u de betaling heeft voldaan een bewijs van betaling te e-mailen. Op deze manier kunnen wij de bestelling direct verzenden.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent