Kunstgras prijzen

De prijzen van kunstgras kunnen erg variëren. De prijs hangt af van het aantal vezels per m2, de lengte van de kunstgrasvezel en de gebruikstoepassing. Bij Kunstgrasconcurrent hebben wij verschillende soorten en prijzen kunstgras. Hierdoor zit er altijd een stuk kunstgras voor u bij. Wij hebben nieuw kunstgras, coupon kunstgras, maar ook tweedehands kunstgras. Zo vindt u altijd kunstgras dat aan uw wensen voldoet voor de juiste prijs.

Nieuw

Nieuw kunstgras heeft u al vanaf €15,-. Wij hebben een ruim assortiment dat varieërt van hockeykunstgras tot tuin kunstgras. Bekijk hier onze nieuwe kunstgrassoorten.

Tweedehands

Tweedehands kunstgras is zoals de naam al zegt gebruikt kunstgras. Het kunstgras ziet er tevens nog wel goed uit, waardoor het weer herbruikt kan worden. Doordat dit kunstgras al gebruikt is kunnen wij dit zeer goedkoop aanbieden. Bekijk hier onze tweedehands kunstgrassen.

Actie

Wij hebben tevens ook geregeld acties. Tijdens deze acties is kunstgras goedkoper dan normaal te koop. Bekijk hier de kunstgrassen die in de actie zijn.

Coupon

Coupon kunstgras zijn nieuwe stukken kunstgras dat over is gebleven. Wij kunnen deze stukken voor stuntprijzen aanbieden, doordat dit aparte stukken kunstgras zijn die moeilijk verkoopbaar zijn. Evengoed is het mogelijk om deze stukken aan elkaar te lijmen, zodat het één groot stuk kunstgras wordt. Bekijk hier de kunstgras coupons die wij hebben.

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en volg ons op Facebook.

Kunstgras prijzen