Zomeractie! Restpartijen kunstgras: coupons met hoge kortingen!

De zomer is begonnen en dat betekent: lekker bezig zijn in de tuin en genieten van de zon. Bij Kunstgrasconcurrent vindt u het mooiste en goedkoopste aanbod met verschillende soorten kunstgras. U profiteert van een hoge korting op uw nieuwe kunstgras met onze kunstgras coupons. Deze coupons zijn de restpartijen uit ons reguliere aanbod. Bestel vandaag voor 14:00 uur en u heeft het kunstgras morgen in huis. Voor onze coupons rekenen we geen verzendkosten!
  • Kortingen tot wel 50%
  • Vóór 14:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis thuisbezorgd vanaf €250
  • Breed assortiment voor tuin, balkon, dakterras en speelveldjes

AANBIEDING: ontvang nu een gratis mes bij aankoop van kunstgras!

U bent nog steeds van harte welkom in onze showroom in Lelystad. Houdt hierbij wel een gepaste afstand.

Kunstgras met hoge korting voor in de tuin

Kunstgras is ideaal voor in de tuin. Het gaat jaren mee, zonder dat u er al te veel voor hoeft te doen! U hoeft het gazon niet meer te besproeien of te maaien en omdat onze kunstgrassoorten uv-bestendig zijn, verkleuren ze ook niet. Daarnaast beschadigt ons kunstgras niet snel en heeft het goede drainerende eigenschappen. Hierdoor kunnen kinderen er altijd op spelen, zelfs na een regenbui.

En met dit lekkere weer is het natuurlijk heerlijk om bezig te zijn in de tuin en om kunstgras aan te leggen. In de zomermaanden geniet u dan van een mooi gazon in uw tuin.

Het mooiste en goedkoopste aanbod kunstgras coupons

Bij Kunstgrasconcurrent kopen we vaak restpartijen kunstgras in, die we zo tegen een lage prijs kunnen verkopen. Daarnaast komen de maten van de tuin soms niet overeen met onze producten, waardoor we stukken kunstgras overhouden. Deze verkopen we vervolgens tegen een lage prijs als kunstgras coupon.

 Genieten van het lekkere zomerweer met onze kunstgras coupons!

Onderhoud van uw kunstgras

Ons goedkope kunstgras is onderhoudsarm, waardoor u er maar weinig voor hoeft te doen! Nooit meer maaien en besproeien en toch jarenlang mooi gras. Om uw gazon ook mooi te houden, moet u wel door het jaar heen bladeren en ander organisch materiaal verwijderen dat op het kunstgras is gevallen. Gebruik hiervoor eenvoudig een bezem of een bladblazer.

Kunstgras coupons met hoge kortingen!

Contact met Kunstgrasconcurrent

Bekijk al onze kunstgras coupons in onze webshop. Wilt u ze liever in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom in Lelystad. Ook voor advies kunt u langskomen. Uiteraard is het ook mogelijk om contact met ons op te nemen via 0320 746011 of info@kunstgrasconcurrent.nl.