Profiteer tijdelijk van 5% extra korting tijdens onze zwembadactie met de kortingscode ZWEMBAD2022

Aanbiedingen op maat

Goedkoop kunstgras kopen via onze aanbiedingen. Omdat we vaak restpartijen opkopen, kunnen we het kunstgras tegen een lage prijs aanbieden. Ook wanneer we een bepaalde kunstgrassoort uit het assortiment halen, bieden wij deze tegen bodemprijzen aan. Onze kunstgras aanbiedingen zijn vaak maar voor een bepaalde tijd geldig: wees er dus snel bij. Naast deze tijdelijke aanbiedingen hebben wij ook grote partijen kunstgras op voorraad die niet op de website staan. Neem daarom contact met ons op wanneer u een speciaal soort kunstgras zoekt.

Goedkoop kunstgras van de Kunstgrasconcurrent

Momenteel zijn onderstaande kunstgrassoorten in de aanbieding.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Naast deze kunstgras aanbiedingen hebben wij ook regelmatig leuke kortingsacties. Houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.

Kunstgrascoupons

De Kunstgrasconcurrent wordt regelmatig gevraagd voor het leggen van kunstgras. Omdat de maten van kunstgras meestal niet precies overeenkomen met de precieze oppervlakte van het terrein waar het kunstgras gelegd moet worden, houden wij regelmatig stukken kunstgras over. Hier profiteert u van: deze kunstgras coupons verkopen wij namelijk tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Kunstgras: een goede investering

Kunstgras aanschaffen is een goed investering: kunstgras is namelijk erg onderhoudsarm. Het hoeft niet besproeid of gemaaid te worden, waardoor u geen duur tuingereedschap meer nodig heeft om het gras te onderhouden. Het enige wat u af en toe moet doen, is het verwijderen van bladeren en ander organisch materiaal. Zo blijft uw kunstgras het gehele jaar mooi en groen, zodat u altijd geniet van een strak gazon.

Kwaliteit van kunstgras

De Kunstgrasconcurrent verkoopt alleen kunstgras van hoge kwaliteit dat in Europa is geproduceerd. Dit houdt in dat ons kunstgras geheel veilig is en geen lood en cadmium bevat, zoals veel kunstgrassoorten uit bijvoorbeeld China. Daarnaast zijn onze kunstgrassoorten uv-bestendig, waardoor ze niet verkleuren in de zon. Hierdoor blijft de kleur van uw kunstgras langer mooi. U krijgt standaard 10 jaar uv garantie op de kleur van uw kunstgras.

Ontdek de voordelen van kunstgras

  • Onderhoudsarm: geen extra werk aan uw gazon
  • Kindvriendelijk: fijn om op te spelen
  • Duurzaam: beschadigt niet snel
  • Mooie uitstraling: geen onkruid

Onderhoud van uw kunstgras

Een groot voordeel van kunstgras is dat het onderhoudsarm is. Het kunstgras heeft dus weinig onderhoud nodig. Het besproeien en maaien van uw gras is verleden tijd. Het enige wat u hoeft te doen om het gehele jaar door een mooi gazon te hebben, is het verwijderen van bladeren en ander organisch materiaal dat op uw kunstgras is gevallen. Dit kunt u doen met een bezem of bladblazer.

Contact met Kunstgrasconcurrent

Al onze kunstgras aanbiedingen kunt u bekijken in onze showroom in Lelystad. Kom voor vrijblijvend advies langs of neem contact met ons op via 0321 746 011 of info@kunstgrasconcurrent.nl.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent