Zomeractie! Profiteer alleen nu van 10% korting op uw gehele order. Korting wordt berekend in de winkelwagen

Zomeractie! Nu 10% korting op alles

Kunstgras lijmen

U heeft een stukje kunstgras gekocht en wilt het gaan verlijmen, wat nu?
Het belangrijkst is het weer! voor en na het lijmen moet het absoluut droog zijn. Komt er vocht in u verlijming dan zal deze niet goed hechten.

Lijmen doet u zodra alles netjes aangesneden op zijn plek ligt en VOOR dat u gaat instrooien met zand. De tussenruimte tussen de te verlijmen matten moet 3 mm zijn, deze tussenruimte is belangrijk om de lijmnaad niet op te laten vallen. Is de tussenruimte te kort word de lijmnaad een soort obstakel en is de naad te ruim zal dit er erg vervelend uitzien. Zodra u de tussenruimte juist heeft en gecontroleerd heeft kunt u beginnen met lijmen.

Welke lijm en materialen?

Gaat u 10 meter of minder lijmen? Dan kunt u gebruik maken van onze zelfklevende kunstgrastape. U vouwt het kunstgras bij de lijmnaad zon 15 cm om aan beide kanten. Dan legt u deze tape exact in het midden en haalt de witte folie er af. Dan kunt u het kunstgras weer dichtleggen, doe dit met enige voorzichtigheid zodat er geen vezels in de lijm komen. Zodra alles dicht ligt controleert u of alles vezels boven zijn, is dat niet het geval dan haalt u deze omhoog met bijvoorbeeld een pen. Als laatst loopt u de lijmnaad goed aan en kunt u zand instrooien.

Zodra u meer als 10 meter gaan lijmen kunt u beter onze 2 componenten lijm gebruiken. Bij deze lijm voegt u de 2 componenten samen en roert deze goed. Dan giet u de lijm op de lijmdrager en met een lijmkam smeert u deze goed uit. U legt het kunstgras aan beide kante zon 15 cm open en legt de lijmdrager met lijm in het midden. Dan kunt u het kunstgras weer dichtleggen, doe dit met enige voorzichtigheid zodat er geen vezels in de lijm komen. Zodra alles dicht ligt controleert u of alles vezels boven zijn, is dat niet het geval dan haalt u deze omhoog met bijvoorbeeld een pen. Als laatst loopt u de lijmnaad goed aan en kunt u zand instrooien.

Heeft u vragen betreft het lijmen kunt u altijd contact met ons opnemen, voor de laatste acties kunt u ons volgens op Facebook.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent