Kunstgras Apeldoorn

Bent u van plan eindelijk de tuin op te knappen? Dan bent hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare verkoper en legger van hoge kwaliteit kunstgras tegen een lage prijs per rol. Bij Kunstgrasconcurrent vindt u kunstgras van de hoogste kwaliteit met hoge kortingen. We leveren ons kunstgras door heel Nederland, dus ook in Apeldoorn!

De kunstgrasrollen direct strak en professioneel laten leggen? We zijn u graag van dienst! Kunstgrasconcurrent legt het gras tegen een voordelig tarief in uw tuin, op het dakterras, op het balkon én zelfs binnen.

 1. Kunstgras Monaco 40
  € 32,95
 2. Kunstgras Palermo 65
  € 48,95
 3. Kunstgras Kreta
  Speciale Prijs € 21,95 Standaard Prijs € 28,95
 4. Kunstgras Colors Zwart
  € 29,95
 5. Kunstgras Colors Wit
  € 29,95
 6. Kunstgras Colors Zand
  € 29,95
 7. Kunstgras Colors Bruin
  € 29,95
 8. Kunstgras Colors Lime
  € 29,95
  m2
 9. Kunstgras Colors Paars
  € 29,95
  m2
 10. Kunstgras Colors Roze
  € 29,95
  m2
 11. Kunstgras Colors Antraciet
  € 29,95
 12. Kunstgras Limone
  Speciale Prijs € 19,95 Standaard Prijs € 24,95
 13. Kunstgras Prince
  € 21,95
 14. Kunstgras Nevada olijfgroen
  € 17,50
  m2
 15. Kunstgras Gravel Rood
  € 17,95
 16. Kunstgras Palermo 40
  € 43,45
 17. Semi Waterveld
  € 24,75
  m2
 18. Kunstgras Hockey Waterveld
  € 38,95
 19. Kunstgras Wit Nevada
  € 17,95
 20. Kunstgras Geel Nevada
  € 17,95

Items 1 to 20 of 24 total

Kunstgras online bestellen in Apeldoorn

Koop uw prachtige rollen kunstgras eenvoudig en snel in onze webshop. U heeft keuze uit diverse kleuren en variaties kunstgras voor uw tuinspeelveldje of balkon. We raden u aan om van tevoren de afmetingen op te schrijven van het stuk grond dat u wilt bekleden met ons kunstgras. Daarna kunt u namelijk direct in de productconfigurator de gewenste oppervlakte invullen. Vervolgens wordt de prijs automatisch voor u berekend en kunt u het benodigde kunstgras in uw winkelwagen plaatsen.

Vaak ingevulde kunstgrasbreedtes in onze configurator:

Gratis kunstgras stalen bij Kunstgrasconcurrent

Wilt u in 1 keer het juiste soort kunstgras bestellen? Dan raden we u aan om eerst een gratis sample pakket te kopen. Kunstgras stalen zijn ideaal als u nog niet exact weet welk kunstgras u in uw tuin wilt hebben.

U kunt onze stalen met eigen ogen bekijken en voelen. Zo weet u exact hoe lang en zacht de vezels zijn. Ook geeft dit een indicatie van de echtheid en de stevigheid van het gazon.

Bestel hier uw gratis samplepakket

Kunstgras kopen bij Kunstgrasconcurrent: goed voor uw portemonnee én het milieu

Of u nu een heel breed of lang stuk grond van 6 meter wilt bekleden of slechts 1 rol kunstgras nodig heeft voor een klein oppervlak, bij Kunstgrasconcurrent zorgen we ervoor dat u altijd precies de juiste hoeveelheid rollen kunstgras koopt en zo min mogelijk overhoudt na de aanleg. Dit is zowel beter voor uw portemonnee als het milieu. Kortom, door bij ons uw kunstgras aan te schaffen, gaat u verspilling tegen en bent u zo goed mogelijk uit.

Na uw bestelling

Nadat u uw kunstgras heeft besteld, ontvangt u van ons een bevestigingsmail. U kunt zelf een leverdatum kiezen wanneer het u uitkomt, wat al de volgende dag zou kunnen zijn.

Kunstgras zelf of laten leggen

Heeft u ervaring en wilt u de kunstgras rollen zelf leggen? Volg dan ons Kunstgras leggen-stappenplan om een prachtig gazon te realiseren. Wilt u uw kunstgras in Apeldoorn liever laten leggen door onze professionals? De Kunstgrasconcurrent komt graag bij u langs om het kunstgras voor u te leggen. We bieden deze handige service aan tegen een voordelig tarief.

Kunstgras coupons

De voordeligste kunstgrasvarianten vindt u tussen onze kunstgras coupons. Bekijk onze collectie budgetkunstgras en zoek het formaat dat u nodig heeft. Het is tevens mogelijk om diverse formaten samen te combineren met lijm of tape, zodat u de perfecte afmeting zelf creëert. Hier adviseren we u graag over.

Houd onze site of Facebook in de gaten voor de laatste aanbiedingen of neem contact met ons op voor advies.

We leggen ook kunstgras in de volgende plaatsen

Veelgestelde vragen over kunstgras in Apeldoorn

 • Kan er onkruid door een kunstgrasmat heen groeien?
  • Zonder worteldoek kan er eenvoudig onkruid door een kunstgrasmat heen groeien. U heeft daarom altijd een worteldoek op uw ondergrond nodig. Het worteldoek houdt onkruid van onderen tegen. Van bovenaf kunnen er echter zaadjes op de grasmat komen te liggen. Daardoor kan er klein onkruid op de grasmat ontstaan. Gelukkig is dit makkelijk te verwijderen, doordat de wortels niet diep door kunnen dringen. Kunstgras moet hierom wel regelmatig schoongeveegd worden.
 • Kunnen mijn kinderen veilig op kunstgras spelen?
  • Kunstgras is ideaal om als voetbalveld of speelveld te gebruiken. Het voelt zeer zacht aan en bevat geen scherpe onderdelen. Ook zijn er geen schadelijke stoffen van toepassing. Een grasmat van kunstgras wordt ook niet snel modderig of vies. Uw kinderen kunnen er dus veilig plezier aan beleven.
 • Moet ik een speciale ondergrond voor kunstgras gebruiken?
  • Een worteldoek met een goede drukverdeling is een aanrader. De grasmat ligt op deze manier altijd stabiel. Ook onkruid krijgt hierdoor geen kans om door te dringen. U legt dit doek op de zanderige ondergrond. Verder zijn valdempende platen soms noodzakelijk. Op deze manier staan zware speeltoestellen en tuinmeubels extra stabiel.
 • Kan ik een gazon van kunstgras ook zelf plaatsen?
  • U kunt uw kunstgrasmat eenvoudig zelf aanleggen. Dit is niet veel moeilijker dan de aanleg van een natuurlijk gazon. Er zijn speciale handleidingen beschikbaar. U hoeft alleen nog maar voor het juiste gereedschap te zorgen.
 • Laat kunstgras water door?
  • In Nederland regent het veel. Daarom is het verstandig om te weten of kunstgras water doorlaat. De wateroverlast wordt steeds extremer. Al het water verdwijnt in de bodem en in putten. Soms regent het zoveel dat er een laag water in de tuin en op het terras komt te staan. Gelukkig laat kunstgras het water altijd goed door. Er zitten namelijk perforatiegaatjes in de grasmat. Hierdoor zal het water naar de bodem lopen en het kunstgras water goed absorberen.
 • Wat is de prijs van kunstgras?
  • Kunstgras verschilt sterk in prijs. U betaalt altijd per vierkante meter. Hoe echter en mooier het kunstgras is, hoe hoger de tarieven per vierkante meter zullen zijn. Factoren zoals het aantal vezels, de lengte van de grassprieten en volheid, spelen hier een rol in. Bij ons start de prijs vanaf € 14,95 per m².
Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent