Maak een afspraak om de showroom te bezoeken!

Grastapijt

Bent u op zoek naar een grastapijt? Bij de Kunstgrasconcurrent hebben we een groot aanbod met verschillende types grastapijt. Dit soort tapijt leent zich perfect om op het balkon, om het zwembad of rondom het speelhuis te leggen. Dankzij de grote dichtheid van kunstgrasvezels functioneert het goed als zachte ondergrond. Lees hier meer informatie over wat een grastapijt u kan bieden.

Ga snel naar:

 
 

 1. Kunstgras Cesena
  Speciale Prijs € 19,95 Standaard Prijs € 30,00
 2. Kunstgras Puma
  Speciale Prijs € 16,50 Standaard Prijs € 28,50
 3. Kunstgras Delphia
  Speciale Prijs € 18,95 Standaard Prijs € 26,95
 4. Kunstgras Hockey Waterveld
  € 34,95
 5. Kunstgras Wit Nevada
  € 17,95
 6. Kunstgras Geel Nevada
  € 17,95
 7. Kunstgras Blauw Nevada
  € 17,95
 8. Kunstgras Rood Nevada
  € 17,95
 9. Kunstgras Verona
  Speciale Prijs € 42,95 Standaard Prijs € 49,95

Items 1 to 10 of 23 total

Grastapijt kopen

De Kunstgrasconcurrent is expert in de verkoop van grastapijt. Als u kunstgras bij ons aanschaft, profiteert u automatisch van de volgende voordelen:

 • Gratis bezorging van kunstgras
 • Vóór 14.00 besteld, morgen in huis
 • 50.000 m2 op voorraad
 • Gratis samples beschikbaar

Bij ons vindt u grastapijt in allerlei soorten, kleuren en maten voor een zeer aantrekkelijke prijs. Ons assortiment bevat kunstgras voor uiteenlopende doeleinden. Bijvoorbeeld voor extra veiligheid rondom een speeltoestel van uw kinderen, een heerlijk zachte ondergrond voor op uw balkon of voor een gazon in uw tuin dat er ieder seizoen superstrak bij ligt.

Voordelen van grastapijt

In vergelijking met echt gras biedt een grastapijt u veel voordelen. We zetten de belangrijkste voor u op een rij:

 • Grastapijt is onderhoudsarm
 • Het is kindvriendelijk en altijd bespeelbaar
 • Het hele jaar door geniet u van een strakke grasmat
 • Ook geschikt voor uw huisdieren

Grastapijt heeft u dus veel te bieden. Heeft u hulp nodig of ontvangt u graag persoonlijk advies? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact op via onderstaande buttons.

Coupons grastapijt

Heeft u al gehoord van onze grastapijt coupons? Dit zijn stukken kunstgras die reeds zijn gesneden en over zijn gebleven na een grote order. De coupons verkopen we met hoge kortingen. Wellicht zit uw maat er precies tussen en legt u zo tegen een zeer lage prijs een prachtig grastapijt aan.

Waar moet ik op letten bij grastapijt kopen?

Grastapijt kopen is niet hetzelfde als boodschappen doen. Het is een weloverwogen keuze. Om u te helpen met het maken van deze lastige keuze, geven we een aantal tips.

Let op de kwaliteit

Het aanbod van grastapijt is enorm en er bestaan veel verschillen in kwaliteit. U kunt de kwaliteit controleren door te kijken naar hoeveel vezels er per vierkante meter zijn verwerkt in het grastapijt. Hoe meer vezels per vierkante meter, hoe hoger de kwaliteit en slijtvastheid.

Let ook op of er een mosvezel ingebracht is. De mosvezel houdt het grastapijt mooi hoog: het kunstgras gaat dan minder snel platliggen en slijt daardoor minder snel.

Grastapijt moet u eerst voelen

U kunt de eigenschappen van ons grastapijt het beste ervaren door het echt te voelen. U bent daarom van harte welkom in onze showroom in Lelystad, maar u kunt ook een gratis sample aanvragen.

Veelgestelde vragen grastapijt

Als u op zoek bent naar een grastapijt, dan wilt u waarschijnlijk wat meer informatie inwinnen. Hieronder vindt u een aantal beantwoorde veelgestelde vragen.

Hoeveel kost grastapijt?

De prijs van ons grastapijt hangt af van meerdere factoren. Onder andere de oppervlakte, de kwaliteit en het type tapijt hebben invloed op de prijs. De Kunstgrasconcurrent verkoopt kunstgras al vanaf € 5,95 per m2.

Wat voor onderhoud heeft grastapijt nodig?

Grastapijt is niet onderhoudsvrij, maar wel onderhoudsarm. U hoeft het grastapijt alleen maar af en toe te borstelen, zodat u bladeren en ander organisch materiaal verwijdert.

Heeft grastapijt een ondergrond nodig?

Ja. Naast het aanbrengen van een zandpakket is het zeer verstandig een drukverdelende doek neer te leggen. Hiermee gaat u de groei van onkruid tegen én maakt u de ondergrond stabiel. Zo kunt u rekenen op een mooi, strak grastapijt. Wilt u zwaardere objecten plaatsen op het grastapijt, zoal een picknicktafel of zwembad? Dan is het slim om ook nog valdempende platen neer te leggen die kuilvorming tegengaan.

Groeit er onkruid door het grastapijt heen?

Dankzij de drukverdelende worteldoek groeit er geen onkruid door het grastapijt heen, maar ook de latex backing van het tapijt draagt hieraan bij. Wel kan er natuurlijk organisch materiaal, zoals bladeren of zaden, landen op het grastapijt. Dit materiaal is echter gemakkelijk te verwijderen en zal zich niet diep wortelen in het grastapijt.

Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent