Profiteer van kortingen tot 50% op restanten kunstgras!

Prijscategorieën

Ons kunstgras assortiment is enorm breed. De prijzen van kunstgras variëren van €5 tot €40 p/m². De prijsverschil zit uiteraard in de kwaliteit en uitstraling van het kunstgras.

Wat zijn de verschillen tussen kunstgras uit het goedkope, midden- en het duurdere segment?

Goedkoop

Goedkoopkunstgras is makkelijk te onderscheiden tussen natuurgras. In de wat goedkopere kunstgras types zitten weinig details in verwerkt, denk aan verschillende kleuren vezels, mosdraad, hoeveelheid vezels p/m² en zachtheid. Bijvoorbeeld het type kunstgras Nevada is een van onze goedkoopste producten. Dit plaats je eerder bij een speelveld dan in je tuin. Nevada is een sterk product, het kan prima tegen een stootje en is ingesteld op intensief gebruik. Vaak wordt op dit type intensief sporten beoefend.

 

Midden- en duurdere segment

De hogere prijs klasse van €24,95 t/m €34,95 p/m² is moeilijker te onderscheiden van natuurgras. Bij deze soorten wordt ander materiaal gebruikt waardoor het gras varieert in hoogte, kleur en vorm. De sprieten van het kunstgras staan dichter op elkaar zodat het kunstgras voller, steviger en mooier uitstraalt. Dit voelt zachter aan dan de wat goedkopere varianten. De wat duurdere varianten bevat ook mosdraad. Mosdraad zorgt er voor dat de vezels omhoog blijven staan. Meer weten over mosdraad? klik dan hier!

 Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent