Profiteer tijdelijk van 5% extra korting op kunstgras tijdens onze zomeractie met de kortingscode ZOMER2022

Verschillende soorten ondergronden

Wij bieden 3 soorten ondergronden aan, stabiliserend gronddoek, dempingsplaat op rol en een dempingsplaat.

Wat is precies het verschil tussen die 3 soorten?

Stabiliserend gronddoek

Een stabiliserend gronddoek is de basis om kunstgras aan te brengen. Het zorgt er voor dat de ondergrond gelijk blijft, dat er geen deuken ontstaan door puntbelasting en dat er geen onkruid door het kunstgras heen groeit. Men denkt dat een stabiliserend gronddoek hetzelfde is als een worteldoek, dat is het zeker niet. Een worteldoek is niet zo stevig als een stabiliserend gronddoek. bij een worteldoek kan er makkelijk een deuk ontstaan in het zand en dit zal het kunstgras niet goed doen.

Dempingsplaat op rol

De dempingsplaat op rol heeft een dikte van 10mm. Dit kunt u zien als extra veiligheid en comfort. Bij een stabiliserend gronddoek kan je het zand wat er onder ligt voelen als je er op valt, bij een dempingsplaat op rol zult u dat niet voelen door de dikte van de dempingsplaat. Voor de kinderen is dit het veiligst en voor u het meest comfortabel. Dempingsplaat op rol is handig voor op het balkon. Kunstgras voor op het balkon raden wij aan om een lagere poolhoogte te nemen, en daar onder een dempingsplaat op rol aan te brengen. dit zorgt er voor dat je het beton van de balkon niet voelt, dat de waterafvoer optimaal is en om eventuele schade aan de ondervloer te voorkomen.

Dempingplaat

Een dempingsplaat is ideaal onder speelplekken. Door een dempingsplaat onder uw kunstgras aan te brengen zullen uw kinderen zachter vallen. Dit wordt zelden gebruikt in tuinen, maar mocht u een glijbaan, kabelbaan of een andere speeltoestel plaatsen in uw tuin, dan is een dempingsplaat noodzakelijk. In speeltuinen wordt altijd gebruik gemaakt van een dempingsplaat. De dikte van de dempingsplaat is afhankelijk van de valhoogte van het toestel.

[av_gallery ids='1624,3492,3162,3161,601' style='thumbnails' preview_size='portfolio' crop_big_preview_thumbnail='avia-gallery-big-crop-thumb' thumb_size='portfolio' columns='5' imagelink='lightbox' lazyload='avia_lazyload' admin_preview_bg='']

 

 Copyright © 2021-heden Kunstgrasconcurrent